Vastu tips för att hålla Sminkbord

billigt Sminkbord med pall hos fyndpris

När det gäller att placera ett toalettbord eller spegel i sovrummet, har många människor förvirring och missuppfattningar. De känner att deras säng och sin egen reflektion i det utseende glaset kommer att orsaka elände i äktenskapslivet och störa sömnen.

Dokumenterad forskning som gjorts under de senaste två decennierna på Vaastuområdet visar dock att placeringen av ett sminkbord som återspeglar sängen inte skapar någon sådan negativ effekt av sig själv. Faktum är att spegeln är placerad i en inkompatibel Vaastu-zon som orsakar problemen och det är för länkat till den där zonen.

  • Spegel som ett objekt representerar vattenelement i Vaastu. Det fungerar också som ett medium för förlängning av rymden. Om du placerar ett sminkbord i sydöstra (SE) -området, är det som att ha vatten i brandzonen. När vattnet släpper ut kommer spegeln i sminkbord att orsaka negativa effekter i denna zon och det kommer också att utöka SE Vaastu-zonen, vilket kan leda till olyckor och skador för invånarna. Invånarna kan också känna brist på säkerhet och säkerhet. Det kan också finnas oväntade hinder i lovande ceremonier i huset.
  • På samma sätt leder ett Sminkbord eller spegel i den sydöstliga zonen längs den östra väggen till överdriven tänkande och misstänkt natur som kan bli grunden till täta skvaller och oenigheter mellan paret. Om du har ett sovrum i den södra delen av ditt hus, undviker du att hålla Sminkbord längs södra eller östra väggarna. Du kan anpassa det med de norra eller västra väggarna i sovrummet.
  • Den sydvästra zonen är ansvarig för förhållandeproblem i sovrummet. Om ett sminkbord placeras längs den sydvästra vägen i denna zon kommer problem att uppstå på grund av spegelns förlängningseffekt. Symtom på sådana problem är över förväntan från partnern.
  • Om bordet placeras längs södra väggen på ett sätt som det visas i sydväst (SSW), ger spegeln förlängning till avfallsområdet Vaastu och skapar ökat slöseri och förlust av fertilitet för de som sover i det sovrummet. Det finns ett problem att hålla ombord i SSW Vaastu-zonen. Du kommer att uppleva det trots att du tar största försiktighet i att använda kosmetika, det hjälper inte dig att se hur du vill. Nyfödda kvinnor borde särskilt undvika att denna position måste undvika detta. Så, om ditt sovrum ligger i sydväst, så är det bästa alternativet att hålla ditt sminkbord längs den nordöstra väggen.
  • Om ditt sovrum ligger i västra sidan av ditt hem, så kan du hålla ditt sminkbord längs norra, södra eller östra väggarna. Dessa kommer inte att skapa någon dålig effekt. Du kan också placera den längs den västra väggen, men det måste tas hand om att det borde leda till oönskad förlängning av västzonen.
  • I ett sovrum som ligger i norra sidan av huset ligger den bästa platsen för Sminkbord i nordväst (NNW). Det är zonen och kön och hjälper dig att förbättra din attraktionskraft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *