TIPS FÖR ATT VÄLJA RÄTT SOFFA

Innan du köper en soffa är det viktigt att tänka på vilket syfte den ska fylla i ditt hem och i ditt liv. Hur många ska kunna använda soffan samtidigt? Är du trångbodd? Ska soffan dubblera som säng? Har du småbarn då måste soffan kunna torkas av.

Bäddsoffa konstläder vit

Ska det vara en finsoffa att samtala i eller ska det vara en soffa att slappa i framför tv:n? Om du främst vill kunna ligga ned bekvämt ska du fundera över hur djup soffan är. Här kan en divansoffa vara ett bra alternativ. Är det viktigt att sitta bekvämt tänk på sitthöjden och stoppningen. Vill du ha plymåer eller lösa ryggkuddar? Med lösa kuddar kan du flytta om kuddarna allt efter hur du vill använda soffan.

Det finns olika typer av modeller på soffor, för olika typer av behov. Idag är divansoffor väldigt populära och finns i många storlekar och utföranden. Kanske är en U-soffa något för dig, en soffa med två divaner. Hörnsoffor är bra om ni ska sitta många i soffan samtidigt. Det finns också hörnsoffor med divan. Vill du kunna anpassa och bygga ut soffan så finns modulsoffor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *