Dags att få ditt hem i julstämning med en uppsjö av ultramoderna vita bitar!

Dags att få ditt hem i julstämning med en uppsjö av ultramoderna vita bitar!

Fyndpris Chesterfieldsoffa konstläder vit

Att dekorera runt ett tema har varit ett populärt sätt att dekorera i åldrar. Och vit, som en neutral färg, kommer att markera och samordna med all din festliga inredning. Lägg till några ljusa röda kasta kuddar och ett fuzzy fleece kasta till en vit soffa längs ditt trimmade träd och ditt vardagsrum omvandlas till vinterunderlandet du alltid har drömt om. Efter att semestern är över kan du enkelt byta ut kuddarna för en annan färg för att skapa en helt ny känsla i rummet.

Att lägga till en ny furu och ljusrött sammet böja över din nya vita läder säng kommer att vara en speciell touch för gästerna till deras sovrum. Återigen är en byte av sängkläder till de valfria semesterfärgerna ett enkelt sätt att lägga till en berömd stil.

fyndpris soffagrupp - Loungegrupp för trädgården Bermeo gräddvit

Imponera på din middagsfest genom att sätta din semesterporslin på ett vit utdragbart matbord. Lägg till några dekorativa ljus inuti små kransar för att skapa en tabellcape som ingen kommer att glömma. Härligt, även utan en duk, och lätt att städa också! Alla kommer att glädja dig åt din samling godsaker, betonade av den ljusa och rena vita vitplattan under den. Att binda ett generöst band, pärlor eller krans på baksidan av dessa stolar är ett enkelt sätt att lägga till en speciell touch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *