BARSTOOL- Ett måste ha för dig

Har du en köksbalk hemma? En bar betyder nödvändigtvis en barstol! Men det är bäst att ta dig tid och tänka på de olika aspekterna innan du väljer barstolar som passar ditt interiör och uppfyller dina krav.

Det finns ett stort utbud av barstolar på marknaden idag, med början av de olika materialen som finns tillgängliga (läder eller läder, trä, PVC, etc.). Detta är en viktig om än inte det enda kriteriet för ditt val!

fyndpris-barstolar

Vilken barstolsmodell? Med en eller fyra ben?
En barstol med fyra ben är säkert den vanligaste modellen. Den passar perfekt i alla typer av inredning, vare sig det är rustikt eller modernt. Den ger utmärkt stabilitet och har fotstöd för optimal komfort.

En barstol med ett ben kommer i en rund eller fyrkantig form. Vissa modeller, till exempel Dom Barstool, är höjdjusterbara och har ett svängbart säte. För större säkerhet, välj en bas med en greppremsa och skydd mot repor för att inte skada golvet.

fyndpris-barstolar2

Betydelsen av höjden på din barstol
En barstols höjd är särskilt viktig, speciellt för en barstol med fyra ben. För bekvämligheten på dina ben, se till att det finns cirka 30 cm mellan baren och stolssätet.

Leta efter en bra plats
Du undrar kanske om det är bäst att välja en barstol med rygg och armstöd. Det är självklart att denna typ av barstol ger bättre komfort, men ofta med besväret att du inte kan trycka den under baren.

Tänk på att valet av din barstol beror i stor utsträckning också på hur du tänker använda den: Om du ofta äter i baren på språng är det inte nödvändigt med en rygg, men om du ofta underhåller vänner i din bar och du gillar att koppla av där, en barstol med rygg och armstöd är ett måste.

fyndpris-barstolar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *